Nyheter

 • Beautiful Nails online

  En ny kapitel, en ny milstolpe, en ny början. Av alla möjliga anledningar, orsaker omständigheter glömmer vi oftast att fortsätta framåt, att vi inte kommer nånstans i livet. och känner att ingen…Read more

 • Vill du har friskare naglar?

  Använd tjocka mjukgörande för nagelband vård. Nagelband är det tunna lagret av huden nära botten av spiken, där den ansluter till fingret. Nagelband får ofta torr, vilket resulterar i peeling och fjällning. För att hålla nagelbanden friska, tillämpa en tjock fuktighetskräm på dina nagelband. Salvor och krämer är bäst över typiska lättare lotion.

  • vaselin för nagelband vård.
  • Salvor bli rörigt, så försök tillämpa dem på nagelbanden innan sängen. Det kan bli besvärligt att ha klibbig salva på fingertopparna under dagen.

  Prova lotion innehållande alfa-hydroxid eller lanolin för sköra naglar. Naglar brukar få sköra på grund av upprepad exponering för våta miljöer. Om du gör aktiviteter som få tag våt ofta som att simma eller diskning, kan dina naglar blir sköra. Du kan använda lotion för sköra naglar för att stärka dem. För bästa effekt, gå för lotion med alfa-hydroxid syror eller lanolin. Du kan kontrollera en lotion är ingredienslistan för dessa ämnen, som är kända för att hjälpa till att återuppbygga spik styrka

  • Du bör också försöka handskar om du gör något liknande diska. Detta kan hjälpa till att hålla dina naglar torr, vilket hindrar dem från att bli skör.

  Se en hudläkare för missfärgade naglar. Vit, gul eller grön naglar är ofta resultatet av en svampinfektion. I själva verket 50% av naglar beror på infektioner orsakade av vanliga svampar som finns i luft, smuts och jord. Om dina naglar blir missfärgade, beställa tid hos en hudläkare för utvärdering. Han eller hon kan rekommendera salvor, kosttillskott, eller krämer för att behandla frågan.

  Fråga din läkare om järntillskott. Järnbrist kan ibland vara orsaken till sköra naglar. Om dina naglar förblir sköra efter att ha använt lotion, prata med din läkare om järntillskott. Ett enkelt blodprov kan hjälpa till att upptäcka en järnbrist, och din läkare kan ordinera lämplig dos av en järntabletter.

  Försök biotin. Biotin är ett naturligt komplement. Viss forskning tyder på biotin kan hjälpa till med spik hälsa. Om du vill behålla dina naglar starka, fråga din läkare om att införa en biotin tillägg i din kost.

   

 • Allt för mer tips kan du hitta här!